PihaTerassi – myrkytön alumiinirunko

Avaa PihaTerassi.fi sivusto !

Avaa PihaTerassi.fi sivusto !

Tutustu tuotteeseen tarkemmin PihaTerassi.fi sivustolla. Alla lyhyt esittely:

PihaTerassi on alumiinista valmistettu terassin runko. Se asennetaan suoraan maan pinnalle, koska elementtirakenne pitää katteen tasaisena ja alumiini kestää erinomaisesti kosteutta. Maan vaihto laatoituksen alla on on pääsääntöisesti tarpeetonta. Tuote voidaan kattaa laattojen sijaan myös puulla. Kate voidaan vaihtaa jälkeenpäin, jolloin se saa uuden ilmeen.Puukate lehtikuusesta

Puukate lehtikuusesta

Rakentamisen helppous ja nopeus

Terassi asennetaan pinta-asennuksena. Se tarkoittaa, että pihaa ei tarvitse avata terassin alta eikä maata vaihtaa. Elementtien käyttö pihaterassin pohjana tarjoaa useita merkittäviä etuja:

Puulla päällystetty terassi

  • Alumiinirakenne katteen alla ei lahoa.
  • Terassi on kevyt ja siirrettävissä toiseen asennuspaikkaan.
  • Asentaminen on erittäin helppoa. Elementit voidaan toimittaa valmiiksi puulla katettuna.
  • Puukate kestää kauemmin, koska se on noin 10 cm maanpinnan yllä ja ilman ympäröimänä. Puu kuivuu nopeasti.
  • Alumiininen runko on myrkytön, toisin kuin tukirakenteissa usein käytetty painekyllästetty puu. Vältät kemikaalien ja ruosteen haitat pihalla ja puutarhassa – lasten leikkipaikoilla.
  • Alhaiset elinkaaren kokonaiskustannukset, koska alumiinirunkoa ei tarvitse vaihtaa kun puinen katemateriaali on väistämättä uusittava. PihaTerassi voidaan kattaa uudelleen, puulla tai laatoilla.

Kivilaatoilla päällystetty terassi

  • Yleensä pohjamaan parannusta ei tarvita. Voidaan naamioida pintamaan avulla tai myös kevyesti upottaa.
  • Kate kuivuu nopeammin, koska laatat eivät kosketa maata.
  • Tuotteen asentaminen vahingoita kasvien juuria. Pihalle ei tarvitse tuoda maansiirtokoneita.
  • Terassin laatat eivät irvistä yksitellen. Tuote muuttaa hallitusti muotoaan jos maa sen alla elää.


PihaTerassi, 3 elementtiä

PihaTerassi, 3 elementtiä

Modulaarinen rakenne

PihaTerassi on piharakenne joka kootaan 120 cm leveistä elementeistä. Elementtien vakiopituus on 40 cm mitan kerrannainen, esim. 280, 320, 360 tai 400 cm. Tämä on yleismalli, joka voidaan kattaa 40 x 40 cm laatoilla, puulla tai muulla katemateriaalilla. Oikealla olevassa kuvassa on esitetty malli, joka on koottu kolmesta elementistä. Se voidaan kattaa laatoilla tai muilla katemateriaaleilla jotka kestävät 36,5 cm jännevälin. – Kuva suurenee klikkaamalla.

Terassin elementtejä valmistetaan myös pelkästään puukatetta varten. Tällöin elementin leveys on 148 cm, tarvittaessa myös 120 cm. Elementin pituus voidaan sovittaa täsmälleen asiakkaan tarpeen mukaan. Jako sovitetaan 50-60 cm:iin.

Neliö, erikoismitta

Neliö, erikoismitta

Lisätty näyttävyys tai turvallisuus

Innovaatiotuotteen reunoihin on mahdollista pujottaa ECOaurora hehkuvalolista. Se ilmaisee terassin reunan pimeällä. Näyttävämpi ratkaisu on PihaTerassin reunoihin asennetut LED valot. Näin terassista saadaan iltaisin näyttävä ja houkuttava.

Tuote on myrkytön ja täysin kierrätettävä. Materiaalit ovat alumiini ja ruostumataton teräs + asiakkaan valitsema katemateriaali.


INNOSUOMI 2010 palkittu

INNOSUOMI 2010 palkittu

Innovatiivinen oleskelutaso pihalle

PihaTerassin ytimenä ovat yrityksen innovatiiviset aluPALK rakennepalkit. Kaikki palkit ovat vahvaa merivesi + rakennealumiinia, joka sietää merivettä ja ankaraa teollisuusilmastoa vähintään 30 – 50 vuotta. Maaseudulla ja makean veden äärellä vähintään 50 – 90 vuotta. Profiileissa on kahdenkertainen pinnoitus, joka tekee pinnan kauniin helmiäismäisen kiiltäväksi ja helpommin puhdistettavaksi.

Tuote suositellaan katettavaksi karheilla kivi- tai pesubetonilaatoilla tai muilla karheilla katemateriaaleilla, kuten uritetulla lehtikuusilaudalla tai -lankulla. – Innovatiivinen tuote on laajasti mallisuojattu.

Tuote kuuluu SafeWalk piharakenteet tuoteperheeseen. Tutustu tuotteeseen tarkemmin PihaTerassi.fi sivustolla. Sivusto avautuu omaan välilehteen.