PihaSilta – uskomattoman ohut ja kevyt

Avaa PihaSilta.fi sivusto !

Avaa PihaSilta.fi sivusto !

PihaSilta on ajattoman kaunis ja innovatiivinen puutarhasilta. Tasainen pinta on käytännöllinen eikä toimi kulun esteenä. Sillan uskomaton ohuus on valmistettu soveltamalla yrityksen teknologista innovaatiota. PihaSilta puutarhasillan pitkä käyttöikä on seuraus korkean teknologian materiaalien käytöstä. Klikkaa kuvaa ja lue lisää…

PihaSilta sivusto on nyt uusitty (kesäkuu 2014). Tutustu tuotteeseen tarkemmin PihaSilta.fi sivustolla. Alla lyhyt esittely:
Kuvassa kate poikittain, umpipäädyt.

Kuvassa kate poikittain, umpipäädyt.

Ajaton tyylikkyys

PihaSilta on ajattoman tyylikäs puutarhasilta. Se edustaa meille suomalaisille tuttua ja rakasta skandinaavista pelkistettyä muotoilua. Uskomattoman ohuena se tuntuu kuin leijuvan ilmassa – vaikutelma jota vaalea väri vielä korostaa. Sillan kokonaiskorkeus on vain 14,5 cm puupinnalla päällystettynä.

Silta voidaan tarvittaessa ”sisustaa” eli muuttaa sen ulkonäköä. Esimerkiksi sen sivut voidaan verhota puulla, jolloin silta näyttää puusta valmistetulta piharakenteelta. – Kuva suurenee klikkaamalla.

Käytännöllinen ja toimiva

PihaSillan kansi on tasainen. Se on käytännöllinen ja tarjoaa esteettömän kulkemisen – sitä vartenhan silta rakennetaan: että esteen yli pääsee helposti kulkemaan. Tuote täyttää tämän tarpeen 100 prosenttisesti.

Vertailu kaareviin siltoihin on paikallaan: Kaareva puutarhasilta on kaunis, mutta … siinä on ylä- ja alamäki jonka huomaa lastenvaunuja työntäessä tai pyörätuolin kanssa. Sateella, kuura- tai jääkelillä mäki korostuu ja kaarevasta sillasta voi muodostua kulkemisen este.
Vanhoissa kivisilloissa kaari rakennettiin alapuolelle. Ne ovat toimivia ja yhä kauniita. Kannen kaarevuus on uudempien puusiltojen piirre joka helpottaa puusillan rakentamista [tukevaksi].

PihaSilta on helppo asentaa ja jopa siirtää toiseen paikkaan, kuten myös muut SafeWalk piharakenteet. – Kivi-, puu-, muovi- ym. päällys sopii. Päällysmateriaaleja voidaan sekoittaa vapaasti, huomioiden niiden paksuus. Kaikki PihaSilta puutarhasillan materiaalit ovat lahoamattomia, kierrätettäviä, myrkyttömiä ja ruostumattomia.

Havainnekuva, kaiteet, silta 4 m.

Havainnekuva, kaiteet, silta 4 m.

Turvallisuus

PihaSiltaan voidaan asentaa kaiteet jotka ovat lähes välttämättömät silloissa.

PihaSillan reunoihin voidaan pujottaa ECOaurora hehkuvalolista, joka toimii ilman sähköä. Se ilmaisee sillan reunan syyspimeällä. Voimakkaampi valaistus on mahdollista rakentaa AuroraLED valoilla, jotka tarvitsevat sähköä. Näin puutarhasillasta saadaan iltaisin turvallinen, näyttävä ja houkuttava.


PihaSilta kuuluu 'SafeWalk piharakenteet' palkittuihin

Toiveet täyttävä silta

Mahdollisuus valmistaa näin ohut ja kevyt silta oli yrityksen teknisen innovaation tulosta. Yrityksen ’Girder It’ teknologialla kyetään muuttamaan rakennepalkkien jäykkyyttä hyvin pienellä painon lisäyksellä. PihaSilta on uniikki tuote joka ilmentää SafeWalk tuotteiden teknologista etumatkaa.

Kauniiksi päällystetty ja vahva merivesi + rakennealumiini sietää merivettä sekä vaikeaa Keski-Euroopan teollisuusilmastoa vähintään 30 – 50 vuotta. Maaseudulla ja makean veden äärellä korroosionkestävyys on huomattavasti pidempi, vähintään 50 – 90 vuotta.

PihaSilta suositellaan katettavaksi karheilla katemateriaaleilla, kuten uritetulla lehtikuusilaudalla tai -lankulla. Pitkittäin asennettu katemateriaali on suositeltava pitkissä silloissa. – Innovatiivinen piharakenne on laajasti mallisuojattu.

Tuote kuuluu SafeWalk piharakenteet tuoteperheeseen. Tutustu tuotteeseen tarkemmin PihaSilta.fi sivustolla. Sivusto avautuu omaan välilehteen.