PihaPorras ulkoportaat

PihaPorras ja Piha-Askelma tuotteiden sivusto

Klikkaa auki PihaPorras ja Piha-Askelma tuotteiden sivusto

Tutustu tuotteeseen tarkemmin Pihaportaat.fi sivustolla. Alla lyhyt esittely:

PihaPorras ulkoportaat ovat kauniit, kestävät ja pimeässä hyvin näkyvät. Innovatiivinen ulkoporras mukautuu rinteeseen: sen jyrkkyyttä voidaan säätää portaattomasti. Portaiden sivujuoksut ovat kauniiksi pinnoitettua erikoisalumiinia jonka yläpintaan voidaan pujottaa ilman sähköä toimiva valolista. Portaan täydentää valinnainen ylä- ja/tai alatasanne.

Tutustu portaiden kaiteisiin www.Kaide.fi sivustolla!Askelmat 18 kpl lehtikuusi, ylä- ja alatasanne

Askelmat 18 kpl lehtikuusi, ylä- ja alatasanne

Ulkoporras mukautuu pihan muotoihin

PihaPorras on pinta-asennettava piharakenne. Pohjatöitä ei tarvita kuten kiviportaissa.

PihaPortaan asennon määrää koko portaikon pituinen sivujuoksu, kuten perinteisessä puuportaassa. Askelmien mitoitus seuraa rinteen kaltevuutta ja vaihteluvälin asettaa valittu ulkoportaan malli. Eri rinteen jyrkkyyksille on hieman eri malli: loivasta jyrkimpään. Säädettävyyden ansioista portaikko mukautuu pihaan eikä päinvastoin – erinomainen täydennysrakentamiseen. Askelmien kulma ja suhde seuraavaan askelmaan säilyvät aina muuttumattomana, toisin kuin irtolaatoista rakennetuissa kiviportaissa. Kuva oikealla suurenee sitä klikkaamalla.

PihaPorras ulkoportaat lienee ainoa valmisporras, joka voidaan asentaa esim. luonnon rinteisiin, joiden jyrkkyys ylittää rakennusmääräysten ohjeet. Näin esim. kalliorinteelle voidaan rakentaa turvallinen kulku vaikka kallio harvoin mukautuu ohjeisiin.

Lisätty turvallisuus

PihaPorras ulkoportaat on mahdollista varustaa ECOaurora valolistalla. PihaPortaan sivujuoksuissa on valmis ura sitä varten. Lisäksi ECOaurora voidaan asentaa puuaskelmiin tehtyihin uriin ja alumiiniaskelmien reunoihin. ECOaurora ei tarvitse sähköä vaan latautuu valosta ja hehkuu pimeällä. Myös LED valaistus on saatavana.

Ylätasanne, malli 85x125cm

Ylätasanne, malli 85x125cm

Alatasanne, malli 85x85cm

Alatasanne, malli 85x85cm

Tasanteet

Ylä- ja alatasanne ovat valinnaisia. Niiden avulla on helppo tukea ulkoporras pehmeään alustaan ilman mittavia pohjatöitä. Tasanne voidaan asentaa maan pinnalle tai upottaa kevyesti kuten kuvassa oikealla. Kuva suurenee sitä klikkaamalla.

Kaikki ulkoportaat on rakenteesta riippumatta aina ankkuroitava jollakin tavalla maahan. Tasannetta käyttämällä vältetään betonipaaden valaminen tai aikaa myöten lahoavan puuperustan käyttö. Jos alusta on kallio, se riittää kiinnitysalustaksi.

Alumiinirunkoinen tasanne voidaan kattaa esim. puulla tai kuten kuvissa yllä, pesubetonilaatoilla. Kun askelman leveys on 85 tai 125 cm, voidaan tasanteena käyttää vakiolevyisia PihaPolku tai KahlausLaituri elementtejä. Tasanteen pituus voi vaihdella tarpeen mukaan: pienissä ulkoportaissa se voi olla yhden askelman kokoinen.

Liitettävyys

Kaikki SafeWalk piharakenteet toimivat yhteen toistensa kanssa. PihaPorrasta voi jatkaa PihaPolulla ja vetää se rantaan veden alle KahlausLaiturina. Liitettävyys on sujuvinta askelmien vakioleveyksillä 85 ja 125 cm, mutta myös muita leveyksia voidaan valmistaa. Puutarhan PihaTerassi on ’samaa piharakenne sarjaa’ – siis yhtä ajattoman tyylikäs ja kestävä.

INNOSUOMI 2010 palkittu

INNOSUOMI 2010 palkittu

Edistykselliset ratkaisut

Innovatiivisen ulkoportaan sivujuoksut on valmistettu tätä tarkoitusta varten valmistetusta design alumiiniprofiilista. Profiili on vahvaa merivesi + rakennealumiinia, jolla on erinomainen korroosion kesto. Materiaalissa on lisäksi kahdenkertainen pinnoitus, joka tekee pinnan helmiäismäisen kiiltäväksi ja helpommin puhdistettavaksi.

Askelmat toimitetaan myrkyttömästä lehtikuusesta tai 2011 myös alumiinirungollisina. Tai asiakas voi itse hankkia ja asentaa askelmateriaalin.

PihaPorras ulkoportaissa yhdistyy alumiinin ansiosta puuportaiden keveys & asennuksen vaivattomuus ja kiviportaiden kestävyys. Lisäksi siihen on liitettävissä turvallisuusominaisuuksia joita ei ole perinteisissä ulkoportaissa. – Innovatiivinen piharakenne on laajasti mallisuojattu.

Tuote kuuluu SafeWalk piharakenteet tuoteperheeseen. Tutustu tuotteeseen tarkemmin PihaPorras.fi sivustolla. Sivusto avautuu omaan välilehteen.