LaituriPohja vedessä virkistäytymiseen

Avaa LaituriPohja.fi sivusto !

Avaa LaituriPohja.fi sivusto !

Tutustu tuotteeseen tarkemmin LaituriPohja.fi sivustolla. Alla lyhyt esittely:

LaituriPohja tekee uimatikkaiden ja uimaportaiden käytön miellyttäväksi. Vedestä nouseminen tuntuu turvallisemmalta kun tikkaiden alla on kova ja tasainen alusta [vedessä] seisomiselle. Jätetään talveksi veden pohjaan. Estää kasvien kasvamisen allaan kun se on päällystetty laatoilla. Klikkaa kuvaa ja lue lisää…
Erikoismitta 2x2m, uritettu lehtikuusi

Erikoismitta 2x2m, uritettu lehtikuusi

Perinteisen laiturin täydentäjä

Uutuustuote on luotu käyttäjien pyynnöstä osaksi SafeWalk piharakenteet tuoteperhettä. Tuote paikkaa perinteisten venelaiturien puutteen. Laiturit tarjoavat tasaisen ja miellyttävän pinnan ’veden pinnalla kävelylle’, mutta jättävät veteen laskeutuneen uimarin ’tyhjän päälle’ vedessä.

LaituriPohja korjaa laiturin päässä olevan pohjan miellyttäväksi seisoa ja lapset voivat sen pinnalta ponnistaen harrastaa suosittua ’raketin laukaisu’ leikkiä. Luonnontilainen järven pohja on usein sopimaton sille. – Kuva suurenee klikkaamalla.

Monikäyttöinen vesitasanne

LaituriPohja voidaan asentaa myös muualle veden pohjaan, kuten sukellusalustaksi tai pysähdys/seisoma paikaksi. Voidaan myös laittaa matalaan veteen, jossa toimii askelalustana esimerkiksi veneeseen noustessa tai veneestä poistuttaessa.

INNOSUOMI 2010 palkittu

INNOSUOMI 2010 palkittu

Pikkuinnovaatio parhaista materiaaleista

Tuote kuuluu SafeWalk piharakenteet tuoteperheeseen. Se on valmistettu erittäin kestävistä design alumiiniprofiileista jotka ovat merivesi + rakennealumiinia. Profiilit sietävät merivettä vähintään 30 – 50 vuotta ja makean veden korroosionkestävyys on huomattavasti pidempi, vähintään 50 – 90 vuotta.

Tuote suositellaan katettavaksi karheilla pesubetonilaatoilla tai muilla karheilla kivilaatoilla. Myös uritettu puu tai muu voimakkaasti karhennettu päällyste sopii LaituriPohjaan. Se paikkaa perinteisten ’vene’ laiturien puutteen. Se on ihmisten turvallista vedessä virkistäytymistä varten.

Tutustu tuotteeseen tarkemmin LaituriPohja.fi sivustolla. Sivusto avautuu omaan välilehteen.