KahlausLaituri vedestä nauttiville

Avaa Kahlaus-Laiturit.fi sivusto !

Avaa Kahlaus-Laiturit.fi sivusto !

Tutustu tuotteeseen tarkemmin Kahlaus-Laiturit.fi sivustolla. Alla esittely:

KahlausLaiturilla kuljetaan sujuvasti ja turvallisemmin veteen ja vedestä pois: valoisalla ja pimeällä, jäiden lähdettyä ja jäiden tuloon asti. Kahlaaminen on turvallisempaa lapsille ja vanhemmille ihmisille kuin venelaiturin päässä olevat pystysuorat tikkaat. Laiturin reunat voidaan merkitä ilman sähköä toimivalla ECOaurora valolistalla tai LED valoilla. Suomalainen piharakenne innovaatio on saunomisperinteitä kunnioittava ja sopii turvallisuutta arvostaville ihmisille.


Rehevöitynyt ranta avataan pysyvästi.

Rehevöitynyt ranta avataan pysyvästi.

YouTube asennus & tuotevideo

Katso tästä KahlausLaiturin uusi 2016 tuotevideo YouTubessa !

Miellyttävä pohja jalkojen alle

KahlausLaiturin käyttömukavuus ihastuttaa. Tuntuma paljaiden jalkojen alla on erinomainen. Arvostettu hiekkakin jää toiseksi, puhumattakaan kivistä, mudasta tai ruohoista. Ruohot eivät kasva sen läpi. Rehevöitynyt ranta avataan pysyvästi virkistyskäyttöön ilman ruoppausta ja niittämistä.

Liejuinen ja pehmeä kaislikko on useimmille inhottava kokemus. Paljain jaloin [laattojen päällä] kävellen voi nauttia tuulessa huojuvasta ruohikosta ja tarkkailla sen hyönteisiä ja lintuja. Näin kaislikko ei ole enää joutomaata. Toiseksi, kaislat voivat toimia näkösuojana ja mahdollistavat uinnit jotka tavallista laituria käyttäen voivat olla ’liian näkyviä’.

Kivirannalle asennettu

Kivirannalle asennettu

Kivirannoilla terävät kivet eivät kiusaa ja liukastumisvaara vähenee. Kahlauslaiturin avulla useimmat kivirannat muutetaan virkistyskäyttöön sopivaksi.

Laiturin pinnalla turhat esineet on helposti nähtävissä [veden kirkkauden salliessa] ja ne on helposti kerättävissä pois tai siirrettävissä syrjään. Hiekkarannalla hiekan seassa voi olla piilossa kivi, lasinsiru tai metallinpala. Tässä asiassa kahluulaituri voi lisätä turvallisuutta esim. julkisilla hiekkarannoilla.

Suomalainen saunakulttuuri, unelmien omakotiasuminen ja lomailu tarvitsee vettä ja kulkuväylää veteen.

Maisema on nautittavissa.

Maisema on nautittavissa.

Minimaalinen ylläpito

Uutuustuote on lähes huoltovapaa. Laituria ei nosteta talveksi rannalle joten sitä ei tarvise keväisin työntää veteen. Mahdolliset kaiteet kannattaa kuitenkin poistaa talveksi, jäiden liikkumisen takia. Talvella avanto voidaan leikata sen kohdalle jolloin saadaan tasainen pohja jaloille ja tikkaille. Tuotteen avulla loma-asunnon käyttöaika pitenee keväällä ja syksyllä sillä saunominen ja uiminen säilyvät mahdollisina vaikka perinteinen laituri olisi nostettu ’talviteloille’.

Keskikesällä kasvun ollessa vilkkaimmillaan, voidaan pintaan kertynyt kasvusto poistaa muutamalla katuharjan vedolla. Puhdistamisen väli riippuu paikallisista oloista, ollen yleensä noin 2-3 viikkoa. Karheiden laattojen puhdistaminen on helpointa.

ECOaurora veden alla yöllä.

ECOaurora veden alla yöllä.

Lisätty turvallisuus

KahlausLaiturin reunoihin on mahdollista pujottaa ECOaurora hehkuvalolista. Se on turvavalo loppukesän ja syksyn pimeinä iltoina. ECOaurora ei tarvitse sähköä. Kirkkaassa vedessä se pystyy latautumaan päivällä yli 1,5 metrin syvyydessä ja hehkumaan yöllä. Myös voimakasvaloinen LED valaistus on saatavissa. Sen avulla loihditaan ’kiitorata’ veteen kirmaiseville lapsille.

Kuva suurenee klikkaamalla.

Erityisliikunnan tarpeeet

125 cm leveä malli on erinomainen veden alle viettävä ramppi, kun erityistarve ryhmille järjestetään uintitilaisuuksia. Tämä piharakenne tuote on liitettävissä esimerkiksi PihaPolku tuotteeseen.

Laituri ei häiritse luonnontilaista maisemaa.

Laituri ei häiritse luonnontilaista maisemaa.

Luonnontilaisten vesien ja maisemien ystävä

KahlausLaituri sopii arkojen, luonnontilaisten vesien rannoille joilla joudutaan sallimaan uiminen. Se estää rannan murenemisen. Rannan kasvillisuus ja pohjan kivet säilyvät muuttumattomana suurenkin käyttäjämäärän kuormituksessa. Kahluulaiturin visuaalinen haitta (Visual Impact) on pieni – se ei ’pistä silmään’ maisemassa kuten perinteinen venelaituri.

Se on myös turvallinen: kahlausväylällä on aina tukeva ja tasainen pinta jalan alla. Vuosikymmeniä. Pysyvä ratkaisu huonon rannan ongelmaan.


INNOSUOMI 2010 palkittu

INNOSUOMI 2010 palkittu

Innovatiivinen tuote ja kestävät materiaalit

KahlausLaituri on valmistettu tätä tarkoitusta varten valmistetuista design alumiiniprofiilista. Profiilit ovat vahvaa merivesi + rakennealumiinia, jolla on erinomainen korroosion kesto: meressä vähintään 30 – 50 vuotta, sisämaassa vähintään 50 – 90 vuotta. Materiaalissa on kahdenkertainen pinnoitus, joka tekee pinnan helmiäismäisen kiiltäväksi ja helpommin puhdistettavaksi. Innovaatio suositellaan katettavaksi karheilla pesubetonilaatoilla tai muilla karheilla kivilaatoilla.

Tässä laiturissa on läsnä sekä saunomisperinteiden kunnioitus että moderni materiaaliteknologia. Siihen on liitettävissä turvallisuusominaisuuksia joita ei ole perinteisillä rannoilla eikä venelaitureissa. KahlausLaituri on ihmisten turvallista vedessä virkistäytymistä varten. – Innovatiivinen piharakenne on laajasti mallisuojattu.

Tuote kuuluu SafeWalk piharakenteet tuoteperheeseen. Tutustu tuotteeseen tarkemmin Kahlaus-Laiturit.fi sivustolla. Sivusto avautuu omaan välilehteen.