AuroraLED lineaarivalaisimet

Sisustusvalo & turvavalo

AuroraLED on sekä arkkitehtuurinen sisustusvalo että turvavalo. Se on tarkoitettu sisälle ja ulos. Mallistossa on voimakasvaloinen, veden alla toimiva LED malli ja edullisempi malli 5 eri värisenä. LED valoa suojaa tarkoitusta varten valmistettu kaunis alumiiniprofiili jonka mitat ovat vain 22 x 26 mm.

Pitkä lineaarivalo

AuroraLED valaisimia valmistetaan sekä asiakkaan tarvitsemia pituuksia että SafeWalk piharakenteiden vakiomittoina. Yksittäisen valaisimen maksimipituus on n. 4,05 metriä. Alumiinisia suojaprofiileja voi kuitenkin liittää peräkkäin, jolloin voidaan saavuttaa n. 20 metriä pitkä lineaarivalo. Tämä raja johtuu sähköjohtimesta. Näin pitkää tarvitaan esimerkiksi rakennuksen räystään alle valaisemaan seinää tai alemmaksi sokkelin rajaan.

SafeWalk piharakenteissa on valmiina ura, joihin AuroraLED valaisin voidaan pujottaa. Pihaportaan sivujuoksuihin on lisäksi integroitu paikka LED nauhalle.

AuroraLED .pdf esite täällä.

Uusia käyttökohteita

LED valojen käyttö laajenee nopeasti ja niiden käyttökohteet lisääntyvät. AuroraLED lineaarivalo on luotu tiettyä tarkoitusta varten: kulkuväylien kaunistukseksi ja turvavaloksi. Sen takia LED valonauhat on suojattu tukevalla alumiiniprofiililla. Profiilit kestävät päälle astumisen ja suojaavat LED nauhaa. Tämä ratkaisu on todennäköisesti globaalisti uniikki. – Oikealla olevassa kuvassa AuroraLED valaisimet -vihreä- ja valkoinen valo- on kiinnitetty PihaPolun yläreunaan. Liitos on lähes huomaamaton.

Valaisimen kauniiseen alumiinirunkoon voidaan pujottaa IP67 ja IP44 suojausluokan LED nauhoja. IP44 on roiskevesisuojattu ja IP67 nauhalla varustettu AuroraLED valaisin voidaan upottaa veden alle.

ECOaurora vs. AuroraLED

Sekä ECOaurora valolista että AuroraLED ovat yleiskäyttöisiä lineaarivaloja. Niiden käyttö on erityisen helppoa SafeWalk piharakenteet tuoteperheen tuotteissa. Niissä on valmiit kiinnitysurat näille turvavaloille.

ECOaurora toimii parhaiten olosuhteissa, joissa on jatkuva päivän ja yön kierto. AuroraLED lineaarivalon toiminta taas on ympäristöstä riippumaton, kunhan sähköä vain on saatavilla. Se on voimakasvaloinen ja toimii 12 tai 24V sähköllä kun ECOaurora ei tarvitse sähköä. SafeWalk tarjoaa kaikkiin tarpeisiin sopivan turvavalon.

Patentit

Olemme saaneet kuulla eräiden asiakkaiden taholta otaksuman, että lähes kaikki LED nauhat kuuluisivat patentin WO 9823896 piiriin. – Tämä on osoittautunut vääräksi tiedoksi. Ottamatta kantaa siihen, mistä väärä tieto voi olla peräisin, pyydämme kaikkia tällaista väärää tietoa levittäviä tahoja tutustumaan asiaan tarkemmin, esim. täällä.