aluPALK rakennepalkit

aluPALK rakennusjärjestelmä

aluPALK rakennusjärjestelmä

Ristikkorakenne

aluPALK rakennuspalkit ovat helpoin tapa tehdä sään- ja ajan kestävä kevyt ristikkotukirakenne, koska ne on suunniteltu sitä varten. aluPALK100 ja aluPALK98 toimivat ristikkorakenteissa yhdessä. Kuvassa oikealla on havainnollistettu palkkien käyttö. Harmaa pitkittäispalkki on aluPALK100. – Kuva suurenee klikkaamalla.

Pfofiilien toimiminen yhdessä ja niihin sisältyvät innovaatiot tekevät niistä erittäin joustavan rakennusalustan erilaisten ristikkorakenteiden kokoamiselle.


Kerto ominaisuus

Kerto ominaisuus

Ohuet ja kevyet kannatinpalkit

aluPALK rakennuspalkit mahdollistavat hyvin matalien ja kevyiden kantavien palkkien toteutuksen. Tämä toteutetaan joko hyödyntäen palkkien Girder It ominaisuutta tai niiden Kerto ominaisuutta. Kuva oikealla selventää, kuinka palkit ovat ’kerrottavissa’.

Kumpikin teknologia mahdollistaa kevyet ja matalat rakennuspalkit. Palkit voidaan esim. kuljettaa tiettömän taipaleen päähän kevyinä osina ja liittää yhteen perillä. Maksimipituus on 5,5 m ja jatkoliitosten kanssa enemmän. Palkit ovat vahvaa rakennealumiinia.

Liitos popniiteillä

Liitos popniiteillä

Helppo kokoaminen

Alumiinia on helppo työstää perustyökaluilla, pistosaha on hyvin kätevä. Sen lisäksi tarvitaan pora ja valitun kiinnitystavan mukaan joko ruuvinväännin tai ’pop’niitti pihdit. – Kuvassa oikealla popniiteillä toteutettu liitos.

aluPALK rakennuspalkeilla on ylivertainen sään ja kosteuden kestävyys. Kauniiksi päällystetty ja vahva rakennealumiini sietää merivettä sekä vaikeaa Keski-Euroopan teollisuusilmastoa vähintään 30 – 50 vuotta. Maaseudulla ja makean veden äärellä korroosionkestävyys on huomattavasti pidempi, vähintään 50 – 90 vuotta.

Tuote kuuluu SafeWalk piharakenteet tuoteperheeseen. Ne ovat tuoteperheen ytimessä ja sopivat erinomaisesti monien piharakenteiden valmistamiseen.